TÁPLÁLÉK KIEGÉSZÍTŐK A LÁTÁS JAVÍTÁSÁRA

Szervezetünket egységes egészként kell tekintanünk.

Az egyes szervrendszerek és szervek /mégha a szemről beszélünk is/ nem egymástól elkülönülten müködnek. Szoros energetikai és vegyi kapcsolatban állnak egymással és a változásokra egységesen reagálnak.
A betegségek gyakran szövődményként jelennek meg a szemen. /például a szemfenékmeszesedéds, cukorbetegség szemészeti elváltozásai, glaucoma stb./
Ezért fontos odafigyelni arra, hogy a szembetegségben szenvedőknek is adagoljunk táplálék kegészítőket.

Azok a táplálékkiegészítők felelnek meg a követelményeknek, amelyekben a szervezetet védő és az anyagcserét támogató anyagok olyan kombinációban és koncentrációban vannak jelen, hogy a pozitiv hatás az összes szövet müködésére optimális legyen.

Egy jó táplálékkiegészítőnek /a teljesség igénye nélkül/ tartalmazia kell a növényekben található
FLAVONOIDOKAT, KLOROFILEKET, AZULÉNOKAT, ANTOCIÁNOKAT, FITOSZTEROLOKAT, LUTEINOKAT, ZEAXANTINOKAT, amelyeket az ember szervezete az évmilliók során megtanult felhasználni és amelyek az emberi szervezet müködéséhez szükségesek.

Aki szereti a családját és magát, annak érdemes minél korábban elkezdeni a megelőzést, mivel a táplálék kiegészítők, a civilizációs ártalmak megelőzésében segítenek. Így jobban elekrülhetők a későbbi súlyos betegségek, vagy jobban karbantarthatók a már meglévő betegségeink.———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–
FLAVON MAX

Gyümölcs színanyagkoncentrátum

Képzeljünk magunk elé egytermészetes gyógyhatású vegyületcsoportot, amely oly nagyszerű, oly széles körben elterjedt, és olyan mértékű biológiai aktivitással rendelkezik, hogy egészségvédő hatása valósággal bámulatba ejtő. A tudósok világszerte, minden tudásukat latba vetve kutatják a vírusok és baktériumok legyőzésének olyan új módszerét, amely egyúttal a rákos folyamatokat is gátolja, és védi a szív- és érrendszer egészségét is.
Ezekről a hatóanyagokról kevesebbet hallunk, de a National Cancer Institute kutatási programjában mint természetes rákellenes hatóanyagok szerepelnek és a kutatások egyik fő irányát képezik. Ők a gyümölcsökben található csodálatos polifenolok

A polifenolok fogyasztása ahhoz hasonlítható, mintha belsőnket egészségvédő vegyületek zuhanyával mosnánk át.
A fenolok három oldalról támadják a rákot: képesek a rákkeltők képződését meggátolni (antioxidáns hatás), serkentik a szervezet méregtelenítő működését, és csökkentik a rákos elfajulást beindító folyamatokat;
A polifenolok sok világméretű tanulmány alapján a keringési rendszer egészségének védelmezőjeként is ismertté váltak;

(Carper Jean, The food pharmacy

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————ALVEO

Az Alveo használata és adagolása

Mielőtt elkezdi használni az Alveo-t, figyelmesen olvassa el az alábbi tájékoztatót. Ha valamilyen kérdése van, vagy nincsen valamivel megelégedve, kérdezze meg a szponzorát.

A felnyitás előtt az üveg felrázandó, úgyszintén a minden-napi használat előtt. A felnyitás után ajánlatos az üveget a hűtőben tárolni. FIGYELMEZTETÉS: Ne igyon az üvegből!

Ha Ön felnőtt, egészséges és 75 kg vagy kevesebb, az ajánlott napi bevitel 1 mérőpohár adagmennyiség (30 ml). Ha súlya több, mint 75 kg vagy az esetben, ha egészségügyi ne-hézségei vannak, használhat két sőt négy mérőpohár adagmen-nyiséget naponta. A gyerekek (testtömegük alapján) ; és 1 mérőpohár adagmennyiséget fogyaszthatnak naponta.

Egy üveg Alveo 15-30 napra elegendő. Bár az Alveóval nem lehet túladagolni, de több mint négy mérőpohár mennyiség nem növeli a gyógyhatását. Az Alveónak nincs mellékhatása, ajánlatos hosszabb ideig vagy folyamatosan használni.

Az Alveóhoz nem szokik hozzá a szervezet és bármikor fogyasztható. A legjobb hatását azonban reggel, éhgyomorra ill. fél órával a reggeli előtt elfogyasztva fejti ki.

Egyeseknél a használat elején adaptációs reakciók – apró nehézségek jelenhetnek meg, mint pl. enyhe fejfájás vagy hasmenés ill. kiütések a bőrön. Ez a felgyorsult anyagcserefo-lyamatoknak köszönhető. Ebben az esetben nem ajánlatos a termék fogyasztásának abbahagyása, de csökkentse le az adagot a felére ill. a negyedére és fokozatosan emelje öt napon át ill. két héten keresztül. A reakció pár nap múlva elmarad.

Tartsuk be naponta min. 2 liter folyadék bevitelét !

Az Alveo használata enyhe lefolyású nehézségeknél és betegségeknél

Többen anyagcserezavarokkal küzdünk. Ez általában ezer kicsi fájdalom alapján jelentkezik. Ezekkel többnyire nem fordulunk orvoshoz. Az Alveo rendszeres használata idővel éppen az ilyen jellegű problémákat szünteti meg. Fontos azonban a türelem és a termék rendszeres fogyasztása. Ha Ön valamilyen betegségben szenved vagy gyógykezelés alatt áll, ajánlatos a háziorvosával konzultálni, aki áttekinti a termék összetételét. Eddig azonban nem ismert semmilyen mellékhatás, kivéve a szervátültetések utáni bizonyos idősza-kokat, amikor a páciensnek orvosságokkal szándékosan csök-kentik immunitását. Az Alveo ugyanis növeli a védettséget.

Azonban nagyon nyomatékosan figyelmeztetjük, hogy a kezelést és az orvosságok szedését nem ajánlatos abbahagyni. A döntést az orvosságok kiiktatásáról, hagyja kezelőorvosára!

A cukorbetegek, asztmások és allergiával küzködők használják az Alveo-Mint terméket, a többiek saját ízlésük szerint választhatnak az Alveo-Mint vagy az Alveo-Grape között.

Cukorbetegségben szenvedők, szívgondokkal és ma-gas vérnyomással küszködők fogyasszanak /az első hét folyamán/ egy fél mérőpohár Alveo-t 20 perccel a reggeli után. Ezután fokozatosan emeljék az adagot egy egész mérő pohárra, de naponta csak max. egy mérőpohárra! /Egy hónap után/ kezdhetik az Alveo-t egy fél órával a reggeli előtt fogyasztani.

Ha erős szív- ill. vérnyomásszabályzó gyógyszereket hasz-nál, ajánlatos a gyógyszerek és az Alveo étrend-kiegészítő termék fogyasztása között 2 óra szünetet tartani.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

VITALION

–A HRI-vitalion Életmód és Egészségvédő Egyesület, rövid nevén HRI-vitalion Klub célja a népbetegségek legyőzése Magyarországon. Közülük a két leggyakoribb, a csontritkulás és az érelmeszesedés leküzdését, de főleg megelőzését tekintjük kiemelt feladatunknak. Célunkat tagjaink segítségével, a tájékoztatás és a felvilágosítás eszközével kívánjuk elérni.

Az Egyesület fontosnak tartja a lakosság egészségügyi kultúrájának növelését, ennek érdekében szakemberek bevonásával rendszeresen tart előadásokat.

HRI-vitalion

Garlic

Exultrim

Celeriac


A biorezonancia-terápia működési elve

Testünk minden egyes sejtje piciny elektromágneses egység, amely külső és belső energia hatására elektromos pulzusokkal reagál és így kommunikál. A hormonális és idegi irányítás mellett van tehát egy elektromágneses bio kommunikációs irányítórendszerünk is, amely a sejtek biokémiai folyamatainak összehangolásáért felelős.

Ennek mérhető tevékenységéből következtethetünk a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára az úgynevezett Voll-féle elektro-akupunktúrával, amely a szervezet elektromágneses erőtereinek mérésén, és e rezgések újrahangolásán keresztül fejti ki gyógyító hatását.

A folyamat során a kóros, diszharmonikus frekvenciákat a szervezetből kivezetjük, míg a meggyengült egészséges rezgéseket felerősítjük. A szervezet a továbbiakban már akadálytalanul képes normális önszabályozásra, öngyógyításra.

Ilyen kóros frekvenciákat okoz gyakran például a Candida fertőzés, melynek kezelését forradalmasította a biorezonancia. Az elektromágneses rezgések mérése lehetővé teszi azt is, hogy a természetes alapanyagú készítmények szedését célzottan tudjuk irányítani.

A mérés során a test általános állapotának vizsgálatán túl:

Különféle allergiákat (étel, saját kozmetikumok, saját háziállat szőre stb.)

Candida fertőzést

Hiánybetegségeket

Nehézfém- és egyéb méreganyag-felhalmozódást

Szervi problémákat

Immun-rendszeri betegségeket is tudunk vizsgálni

A biorezonanciás mérés során készítményekkel történő terápiára is teszünk javaslatot, illetve a későbbiekben lehetőség nyílik kontroll vizsgálatra, ezáltal a gyógyulási folyamat figyelemmel kísérésére.

—-Az áfonyalé helyettesítheti az antibiotikumok használatát?

-Amerikai kutatók legújabb tudományos eredményei igazolják

 ezt a feltételezést! 

-Magyarországi vonalon Selye János ismerte fel, hogy egyes élettani betegségek olyan okok miatt is létrejöhetnek, mint a stressz.

Életünk során a szenzoros és motoros (érző és mozgató) rendszerünk specifikus válaszokat ad a mindennapi állandó stresszre és traumákra, azaz feszültségre, testi-lelki sérülésekre. Ezek az ismétlődő reflexválaszok muszkuláris izom kontrakciókat, tartós és önkéntelen izom-összehúzódásokat hoznak létre, melyeket akaratlagosan már nem tudunk feloldani.

Ezek az izommozgások olyan mélyen vannak és olyan tudattalanok, hogy végül már nem emlékszünk arra, hogyan mozogtunk szabadon. Az egész folyamat végén merevség, fájdalom, mozgáskorlátozottság alakulhat ki, és mely folyamatot szenzomotoros amnéziának nevezünk.

A szenzomotoros amnézia nem korfüggő, így már gyermekkorban is megjelenhet. Az instabil környezet (pl. családi problémák kivetülése a gyermekre) eredményeképpen és a szorongással kialakuló szenzomotoros amnézia következtében pl. gerincferdülés, illetve más tartás- és járáshibák jelentkezhetnek.

—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————Fülgyertya
A testgyertya és fülgyertya használata egy olyan természetes gyógymód, melyet az Amerikában még ma is élő hopi indiánok használtak, használnak a legkülönfélébb problémákra.

Miből készülnek a gyertyák?

A kb. 20 cm-es gyertyák növényi kivonatokkal, illóolajokkal valamint kurkumával ötvözött méhviaszból készülnek.

Hogyan zajlik le a folyamat?

A gyertyát meggyújtjuk, a kezelendő felületre, köldökbe vagy fülbe helyezzük. A belső üregben felgyülemlik a füst és vákuum hatás keletkezik. Ezen kéményhatás eredményeképpen a füst a bőr alatti szövetekbe juttatja a hatóanyagokat, ott felveszik a káros, felgyülemlett anyagokat és azokat a bőrön keresztül távozásra kényszerítik. A felszínre érve a törmelék a gyertya belső falán csapódik ki.

Milyen esetekben alkalmazható?

A test- és fülgyertya olyan esetekben is használható, melyek megoldására akár orvosi beavatkozásra lenne szükség (pl. cysták, arc és középfültő gyulladás stb.)

Fülgyertya: migrén, fejfájás, szédülés, nátha, orrfolyás, arc-, homloküreg gyulladás, fülgyulladás, fülzúgás, alvászavarok, idegkimerültség, idegproblémák

Test- és köldökgyertya:hasi fájdalmak,puffadás,cysták, epe problémák, erős menstruációs fájdalom,petefészek problémák, aranyér,általános méregtelenítéshez
—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————Alzheimer – kór kezelése Phototroppal ?

Ezt a meglepő gondolatot vetette fel az Egyesült Államokban a napokban megjent orvosoknak és optometristáknak szánt internetes hírlevél. Tudományos eredményekre támaszkodva arra a következtetésre jutottak, hogy az acetil-L-karnitint, omega 3 zsírsavakat, és koenzim Q10-et tartalmazó készítmény, amely az időskori makuladegeneráció korai szakaszában megállítja betegség előrehaladását, hasonló hatást fejthet ki az Alzheimer-kórban is. Ez a hatás tovább fokozható alfa- liponsav hozzáadásával. Ilyen meggondolások alapján az amerikai Optometristák Hírlevele javasolja az étrend kiegészítését ezekkel az anyagokkal mindazoknak, akik hajlamosak az időskori makuladegenerációra vagy Alzheimer kórra.

Mint ismeretes hasonlóan az időskori makuladegeneracióhoz az Alzheimer kór gyakorisága is jelentősen fokozódik az életkor előrehaladtával. Az Egyesült Államokban végzett felmérések szerint 4,5 millió amerikai szenved Alzheimer-kórban és évente 360 ezer új esetet diagnosztizálnak, ami 40 új esetet jelent minden egyes órában. Ezeket az adatokat a magyar népességi adatokra kivetítve, kb 150 ezerre tehető az Alzheimer-kórban szenvedők száma hazánkban, és kb. 12 ezer új megbetegedés fordul elő évente.

Mindkét betegségre jellemző, hogy az anyagcsere során keletkező “salak-anyagok” eltávolítása illetve lebontása zavart szenved és ezek a mérgező anyagcseretermékek (drusen illetve amyloid) károsítják a környezetükben levő idegsejteket illetve gyulladásos reakciót váltanak ki. Ebben a folyamatban meghatározó szerepet játszanak a mitokondriumok, ezek a minden sejtben megtalalható, tréfásan “kazán-ház”-nak nevezett képződmények, amelyekben a tápanyagok elégetése és a sejtműködéshez elengedhetetlen energia termelése történik. Elektronmikroszkópos és biokémiai vizsgálatok egyértelműen kimutatták a mitokondriumok károsodását mindkét betegségben és ez a károsodás jellemző módon sokkal súlyosabb volt, mint az azonos korú, de egészséges egyéneknél. Ilyen meggondolások alapján vetődött fel, hogy ezeket a betegségeket meg lehet előzni vagy lefolyásukat lassítani lehet olyan anyagok bevitelével, amelyek a mitokondriumok működését javítják.

Az acetyl-L-karnitin egy aminosav és a karnitin kombinációja. Mindkét összetevő természetes anyag. A karnitin egy zsír-szállító molekula, amely meghatározó szerepet játszik a sejtplazmában levő zsírmolekulák mitokondriumban történő elégetésében. A molekula acetil része egy biologiailag igen fontos molekula, az acetilkolin előállításában játszik szerepet. Professor Bruce Ames és munkatársai a kaliforniai Berkeley-i Egyetemen hívták fel először a figyelmet arra, hogy az acetil-L-karnitin és az alfa-liponsav kombinációja javította az agy energiatermelését és lassította az öregedést kísérleti állatokban. Ezeket a tapasztalatokat később mások is megerősítették. Az acetil-L-carnitin jelentős antioxidáns hatással is rendelkezik, ami különösen fontos lehet a cukorbajhoz társuló idegkárosodásban az ún. diabeteszes neuropathiákban is. Az omega 3 zsírsavak és koenzim Q10 vagy alfa-liponsav hozzáadása ezeket a hatásokat tovább javítja.

Az állatkísérleti eredmények klinikai igazolása egy olasz-magyar kutatócsoport nevéhez fűződik. A Római Egyetem Szemklinikájáról Professzor Fehér János és a Pécsi Egyetem Szemklinikájáról Professzor Kovács Bálint vezette munkacsoportok az acetil-L-karnitin, omega 3 zsírsavak és koenzim Q10 kombináció hatását vizsgálták az időskori makuladegeneráció korai szakaszában. A tartós és folyamatos kezelés az esetek döntő többségében megállította a betegség progresszióját és a szemfenéken lerakódott “zsírok” felszívódtak. Ezt ma már a többéves megfigyelések is igazolják.

Az Amerikai Optometristák Akadémiáján az ezévi kongresszuson 6 órás továbbképzési kurzust szánnak ennek a témának a szélesebb körű megismertetésére. Amerikai kutatók úgy vélik, hogy ez a kombináció az öregedési folyamatokba, illetve az időskori betegségekbe a mitokondriumok működésének megtartása vagy javítása révén tud beavatkozni. Következésképpen, kedvező hatással lehet egy sor az időskorral jellemzően gyakoribbá váló más betegségre is.

A fenti írás az eredeti angol nyelven megjelent cikk tartalmi összefoglalása, melyet kívánságára szívesen elküldünk. Végezetül szeretném hangsúlyozni, hogy a nevezett kutatócsoporttal sem üzleti, sem szponzori, sem kutatási együttműködési kapcsolatban nem állunk.

A további sikeres együttműködés reményében üdvözlettel:

Kérész Éva

NutriPharma Hungaria


www.bionet.hu

sokféle -egészséges táplálék kiegészítő
-mágneses kakrkötő
-ezüstszálas zokni
-szakkönyvek

mindeze egy internet áruházban meg is rendelhető tel 06209805472 segíthet Önnek—————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Még szintén kedvelheted