Miért gondoljuk, hogy többet tudunk nyújtani, mint egy szemészeti rendelő?

Mert a látásjavítás teljes tárháza a kezünkben van. Az orvosi és természetgyógyászati módszereket is alkalmazzuk a betegeink igénye szerint. Természetesen mindenki maga dönti el, hogy milyen vizsgálatot szeretne, és nem mi erőltetjük rá vendégeinkre.

A szemüveg készítéstől , a kontaktlencse illesztésig,illetve partnercégünkkel együttmüködve az excimer lézeres szaruhártyacsiszoláson át, a szemmegnyitó műtéttel járó szemlencsecseréig . Ez jelenleg, teljes skálája a világon létező dioptriakorrekcióknak, vagyis azoknak a betegeknek is tudunk megoldást nyújtani kik alkalmatlanok az excimer lézerkezelésre.

Optikánk és szakemberink segítségével a helyszínen tudjuk önnek a szemüvegét kíválasztani, és elkészíteni. A diagnosztikában is többet nyújtunk mint egy szakrendelő. Rendelkezünk az egyedülálló készülékkel is. Orvosaink és optometristáink külföldi kongresszusokon is képezik magukat, hogy a megjelenő legújabb eredményeket is felhasználhassák

Miért gondoljuk , hogy többet tudunk nyújtani , mint egy optikai üzlet:

  • mert nem csak a szemüveg eladásával tudunk a pácienseinken segíteni, egyéb terápiás lehetőségek is a kezünkben vannak
  • mert orvosunk egyik legképzettebb szakember nemcsak az orvoslásban, hanem a holisztikus gyógyításban is. Klinikai és kórházi gyakorlattal rendelkezik jeleneleg is .
  • mert erre látszerészünk, optometristánk szakmai tapasztalata a garancia
  • mert a legmodernebb és precízebb gépekkel dolgozunk
  • mert nem érdekünk azoknak a betegeknek a szemüveg eladása akiken már csak a műtét segít, akiken valamilyen szembetegség miatt az már nem segít, vagy esetleg a műtét az egyetlen megoldás.

mottónk: „szemünk…szemünk…Te mindenünk….”